mandag, februar 13, 2006

Og der blev spillet!

Jeps, i går aftes mødtes Thomas, Rune, Anders/Bagmanden og jeg og vi kom i gang med The Mountain Witch. Starten var lidt hård med en kamp, der trak ud i det uendelige pga. spillernes svigtende held/helt utrolige uheld samt en brøler fra min side, men derefter tog spillet langsomt form. Vi nåede desværre kun et kapitel - jeg havde håbet på to, og jeg tror, andet kapitel vil blive endnu bedre, efterhånden som vi vænner os til formen og spillerne bringer deres Skæbner mere i spil.
Jeg har skrevet en Actual Play.
Vi spiller næste session om en lille uge. Glæder mig allerede - som altid er det først, når man får prøvet skidtet, at man helt fatter spillet og de bedste idéer opstår.

2 kommentarer:

munkholt sagde ...

Som du skriver var åbningskampen for lang, men ellers var der, selv med den første begyndertilbageholdenhed, nok til at fastholde interessen, og tingene tegner til at bliver mere intense fra nu af. Specielt mangler vi at se Trust og Fates mere i spil, og det er der taget hul på nu. (Anders' oberservation, at uden de to facetter, havde historien været bedre tjent med at køre i Primetime Adventures, er helt rigtig.)

Peter Dyring-Olsen sagde ...

(Anders' oberservation, at uden de to facetter, havde historien været bedre tjent med at køre i Primetime Adventures, er helt rigtig.)
- sandt, men for MWs vedkommende kan man også sige, at uden Trust og Dark Fates er der ingen historie.