tirsdag, februar 21, 2006

Udmattelse (rpg + musik + Fastaval)

Søndag aften spillede vi jo anden session af The Mountain Witch. Og jeg var fuldstændig udmattet bagefter. Det er krævende at være klar i øjeblikket, snarere end at have alt planlagt på forhånd. Der skal spilles med på idéer, forstres nye og følges med i alt, der sker. Søndag nat sov jeg faktisk vildt dårligt, fordi jeg drømte om Mixed Success og Partial Success etc. No shitting!
Nu begynder det også at snerpe til ift. mixningen af vores album. Hvis alt går vel har Kenny Jones fået materialet i dag på et lille Firewire-drev og så går han i gang med arbejdet onsdag. Senest fredag burde vi modtage de første MP3'er, som vi så skal forholde os til, inden vi selv drager til London onsdag den 1. marts. Så - nu gælder det! Hans arbejde på de tre første sange (som vi lavede i marts sidste år!) var vildt godt og en helt anden lyd, end hvad danske bands normalt har. Men der er jo altid en risiko for, at det går galt...
Og så har jeg endnu ikke modtaget et eneste scenarie fra Fastaval... tsk...tsk... Er der slet ingen, der har afleveret til den første deadline?

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hey er der ingen der har afleveret?

Jeg mener selvfølgelig, at det er berettiget at jeg har fået udsættelse. Men de andres kroppe, skulle fungere. ;)

Fedt, at høre at det går så godt med musikken. :D

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Ja, det er ret fedt med bandet lige nu. Nu skal vi selvfølgelig bare liiiiige ordne den detalje, der hedder at finde et pladeselskab, som tør satse på original, halvsvær musik.

Under alle omstændigheder skal jeg nok tage resultatet med på 'vallen.