onsdag, februar 08, 2006

(Mountain Witch) Klar (tror jeg nok?)

Så er jeg færdig med forberedelserne til The Mountain Witch. Om alt går vel spiller vi søndag aften. Har lavet en hel bunke løsere og fastere Bangs. Og kan reglerne ret godt. Og har læst Actual Play-rapporter og andet godt. Burde altså være klar. Hvilket jeg nok også er. Men den-der x-faktor gnaver altså lidt. Uden spillernes investering i deres baggrund og Skæbner bliver det bare en kæde af usammenhængende encounters. Eller en dungeon. Og tricket er så IKKE at lave grundigere forberedelse, IKKE at snyde ved at kæde scenerne tættere sammen - men i stedet sætte min lid til mine gode spillere (de ER gode) og til øjeblikkets kreativitet.
Men jeg er nu lidt nervøs. Har kun været SL på indie-spil to gange - og ingen af gangene var ubetingede successer.
Og samtidig må jeg huske, at forfatteren mange steder skriver, at "man lige skal i gang" og derfor ikke kan forvente, at det er genialt fra "the word go".
Hmmm... det ER altså svært at give slip på sin traditionelle kontrolfreak-SL-rolle.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

"Hmmm... det ER altså svært at give slip på sin traditionelle kontrolfreak-SL-rolle."

Word! Men man jo bare tag et fast tag om bollerne, håbe på lungerne holder og springe ud i'ed. Held og lykke! Du skriver lige hvordan det går, ikke?

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Det kan du tro, jeg gør. Barsler derudover også med en anmeldelse af spillet til rpgforum (min første gerning som redaktør dér).
/P

munkholt sagde ...

Glæder mig til i aften. Jeg tror vi skal starte med at snakke karaktererne/reglerne ret grundigt igennem.

Har forsøgt at læse reglerne, men jeg synes sgu det er en småkedelig bog, og selvom den er pæn bryder de utallige kasser og noter teksten op i en grad der forstyrrer sammenhængen. Selve spillet tegner dog stadig interessant.