fredag, januar 13, 2006

Overvågning

Nogle gange tænker jeg: "nej, jeg GIDER sgu ikke blogge mere - aner jo ikke, om der er mere end tre, der læser mine udgydelser." Så... derfor har jeg installeret en overvågningsting allernederst på siden - så nu kan jeg se, hvor mange, der kigger på Molevitten :-)

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

kan du så også gætte hvem jeg er?

munkholt sagde ...

Molevitkontrol!
Skaber mere Rål!

:-P

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Nej, kan ikke gætte hvem... Dertil er tælleren for primitiv :-)

Anonym sagde ...

jeg sagde kan du... gætte.

munkholt sagde ...

Hvis man blogger for andres skyld er det meget let at miste motivationen. Det skal først & fremmest være for ens egen skyld. Det er et narcissistisk medie, på den helt rigtige, moderne måde.

Læsere og kommentarer er bare krømmel.

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Ja og nej. Jeg blogger for min egen skyld - men jeg synes først, det er rigtig sjovt, når det fører til debat eller diskussion.

Anonym sagde ...

For en mand der har læsning af logfiler som valid overspringshandling, kan jeg med stor sikkerhed sige: En tæller gør dig ikke meget klogere. Nettets finurligheder kan desværre ikke opsummeres i et enkelt tal per dag :(

PS: +1 karma til munkholt :)

Paul Hartvigson sagde ...

man er rimeligvis sikret læsere, hvis man lægger billeder af sit barn, og giver familien besked - men det får man ikke rolle-debat af...

Paul

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Brian - din hackersnegl! Måske bliver jeg ikke klogere af en tæller, men så har jeg da noget at trykke på inde på det-der indernet.