onsdag, januar 18, 2006

Mini-con, en update

Videre om Mini-con idéen.
Her er lidt læsestof om en netop afholdt, åbenbart temmelig succesful én af slagsen, hvor der blev testet forskellige af de kommende Forge-spil.
Mine tanker:
1 dag - start ca. kl. 10 m. mulighed for et kort spil inden frokost. Derefter to "lange" blokke, én før aftensmad, én efter. Man kan selvsagt bryde blokkene op, som man vil.
Man kan i princippet spille alt fra det allernyeste indie-design over Rlyeh-klassikere til Puerto Rico og - ja - Matador. Folk er meget velkomne til at tage egne designs med til playtest.
Der skal være plads til mellem 5 og 15 personer fordelt i hold. Dvs. der skal være en 4-8 spil, der forberedes på den ene eller anden måde.
Selv vil jeg have lyst til at sætte et eller to spil op og være med i et til. Vil gerne prøve noget mellemlangt og nogle kortere spil. Gerne playtest af nye Forge-ting som Galactic, The Face of Angels og Dog Eat Dog. Så kan man jo altid slutte af med en cognac og noget Chez Geek eller noget.

5 kommentarer:

Paul Hartvigson sagde ...

Keep on dreaming - for vores alles skyld!

Jeg kunne arbejde på min idé om et mexikanske revolutionsscenarie. Der er bare så mange ubekendte (indtil man kommer igang).

Anonym sagde ...

Skulle gjerne vært der :)

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Jamen Matthijs, der er da ikke så langt til København :P
Og Paul: i gang med dit scenarie, vi mangler din egenrådige stemme!

Anonym sagde ...

Jeg er klar, såfremt jeg ikke behøver at drikke cognac. Det er jeg stadigvæk for ung til.

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Du er meget velkommen - og velkommen til at drikke Bacardi Breezers i stedet :P