torsdag, marts 29, 2007

Lidt mere Fastaval - nu med Contenders

Til indiearrangementet torsdag vil jeg byde på Contenders: boksere udspændt mellem karriere, kriminalitet og de mennesker, der stoler på dem. Hvad vil du gøre for at få succes? Og hvordan passer det med dine ønsker for din familie, din kone eller dine venner, der står med det ene ben i uføret? Hvor meget smerte kan du klare, før filmen knækker?
Contenders er SL-løst og er koncentreret råk'n'rål - to spil i et, det narrative og det strategiske. Med andre ord: et state of the art Story Game, der er lige til at gå til og ikke så lidt fantastisk.
Boksning? Nej, det interesserer mig heller ikke, men alligevel er Contenders blandt de bedste spil, jeg har prøvet. Tænk Raging Bull, Millers Dæmonen og sågar Rocky og du er ved at være der.
Så - torsdag fra 10 til 17 vil der være mulighed for at slå på tæven og dyrke det personlige melodrama.
PS: leger lidt med tanken om at sætte det i en fjernøstlig setting med livsfarlig kickboksning, narkokarteller og evig regn på den neonbelyste asfalt...

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Peter,

Ville bare fortælle at jeg læser din blog. Har læst den hele vejen i gennem siden jeg fandt den for et par måneder siden. Jeg fandt den ved et tilfælde fordi jeg søgte efter en anmeldelse af et eller andet indiespil var kommet til at slå "sider på dansk" til. Er også selv begyndt at interesse mig for indiespil, nemlig. Og har for nylig kastet mig ud i en Burning Wheel kampagne med gruppen.

Skal til Fastaval i år for første gang, og havde meldt mig til indie om torsdagen, men er desværre ikke kommet på. Jeg må bare få gruppen herhjemme mere med på nogle af de "små" spil når jeg kommer tilbage. Hav en god Fastaval og tak for underholdende læsning.

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Hej Kristian og velkommen til!
Tak for roserne. Ærgerligt, du ikke kom på indiearrangementet, men prøv at støve mig op onsdag aften eller torsdag efter dagblokken, så kan vi tage en snak. Onsdag aften er der mulighed for noget indiehalløj, men siden det er ad hoc og uden tilmelding kan jeg intet love!

Greis sagde ...

Hej Kristian
(og selv om det er på Peters blog, vil jeg da også gerne byde dig velkommen (til indie-spillenes verden)).

Selvom du ikke kom på indie-blokkene (ærgerligt, men jeg har ikke flere GMs), så prøv at opspore folk, som Frederik og jeg - foruden Peter, naturligvis - da vi planlægger indie-spil i vores ledige blokke, men vi kan ingenting garantere.

For resten hvilket indie-spil ledte du efter?

Anonym sagde ...

Hej greis og Peter,

Jeg er kommet på indie-holdet om fredagen, så jeg skal ikke klage. Havde bare håbet at komme på i begge to, fordi det mest er det der trækker.

Anyway, af dem der bliver præsenteret til Fastaval er det helt klart mest Contenders og Dogs jeg kunne tænke mig at prøve. Det er også dem jeg har læst. Ellers har jeg hørt så meget om My Life With Master, Polaris og The Shadow of Yesterday at de også må prøves på et eller andet tidspunkt.