torsdag, marts 22, 2007

Fastaval kalder!

Mindre end to uger til at jeg igen indfinder mig - kort (igen, igen) - på Fastaval. Utroligt, at det allerede er et år siden - et år siden intensiv scenarielæsning, sjov og ballade og ikke mindst gode spil på en skole i udkanten af Århus. Og alligevel er det hundrede af år siden - med store omvæltninger.
Mit aktivitetsniveau både op til og på selve 'vallen er heldigvis noget mindre end sidste år - jeg skal lige beslutte mig for, om jeg vil lave showcase af Contenders eller TSOY. I skrivende stund bliver det nok Contenders, fordi det kræver så lidt forberedelse og alligevel er totalt mindblowing og sjovt og viser masser af de aller nyeste elementer af story games. Men TSOY lokker, fordi jeg SÅ gerne vil spille det og uden fast spilgruppe her i det midtjyske har det nok desværre lidt lange udsigter...
Well... Læs mere om indiearrangementet hér.
Regner med at spille et eller andet rimeligt ad hoc torsdag aften, så hvis du også har fri der og har samme ønske...

4 kommentarer:

Greis sagde ...

Tænk, så er det et år siden, at Følelsespornogruppen fik demonstreret Bjergheksen!

Og tak for det.

Nu til det seriøse:
ImproIndie på Fastaval.
Hvem er friske?
Peter kan nok lokkes til både det ene og det andet torsdag aften.

Jeg kan ikke torsdag aften, da jeg er GM på Peter F.s Auto de fe, men jeg har masser af andre ledige blokke.

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Og sjovt nok nåede vi aldrig til at spille Bjergheksen igen...

Greis sagde ...

Ih, jeg føler mig helt snydt, nu.

Men hvis jeg husker ret, så havde jeres bjergbestigning i sin tid, været en lang færd, og du søgte andre veje i mellemtiden, og så dukkede alle de andre eventyr op.

:-)

Max sagde ...

jeg vil meget gerne spille torsdag aften! og jeg vil også gerne have en stak autografer fra dig, Peter (så jeg kan få afleveret sidste års diplomer)