mandag, november 27, 2006

Bond lever!

Den lange pause på Molevitten skyldes at jeg har masser at tage mig til, men også at alting er ufærdigt og derfor svært at skrive om.
Vigtigst af alt er nok, at Brians og mit Bondspil stadig lever! Vi spiltestede for et par uger siden og det var hårdt, men gik nu alligevel ret beset temmelig godt. Vi fik testet vores idéer og store dele fungerede faktisk efter hensigten. Vi fandt også ind til de elementer, der skal ændres ved og det er det arbejde, vi nu er midt i. Vi har beholdt væsentlige dele af mekanikken men har til gengæld slagtet historien, og det har også afstedkommet, at vi har ændret titlen til Kingmaker.
Jeg forsøger at skrive de blødere dele af regelteksten lige nu. Målet er at klæde spillederen godt nok på til at skulle køre en spilform, han/hun sikkert ikke har den store erfaring i. Jeg er meget inspireret af spillederafsnittet i Best Friends, som er noget af det klareste og bedst formidlede, jeg har læst inden for genren.
Faktisk rollespil står til gengæld og desværre lidt i stampe. Som altid er det svært at finde stabile grupper - til gengæld er det slet, slet ikke svært at finde interessante spil!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mangel på stabile grupper? Det er vidt mig du snakker om der ;-)

Tror du ikke bare vi skal sætte en dato og dermed en deadline med kickers?

PS: Jeg skriver dette fra min nye maskine - jeg er altså online igen :-)

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Arh, ikke kun dig og Johs, Anders! Mere generel stilstand i alle grupper.
Mht. Sorcerer, så er det svært at sætte en dato, for jeg får minimum brug for en uge til grundig forberedelse til første spilgang fra jeres Kickers etc er færdige...

johs busted sagde ...

Hey. Jeg har sendt min, men det ved I jo godt. Deadlines er en god ide.

Forresten har jeg lige set den nye Bond (en virkelig dårlig film, men det er måske en genre-ting). Der var dog noget med strukturen. Det er lidt ligesom om den ikke har en klassisk aktionsstruktur som vi kender det fra fx Fastawood modlen. Jeg synes det var dårligt til at starte med. Det er lidt ligesom de ikke rigtigt stopper historien i tide, men bare forsætter. Sådan gik jeg og var lidt skuffet. Også var det jeg tænkte, at måske er Bond bare sådan. Jeg mener de har lidt en sjov struktur. Lidt ligesom de forsætter i lidt for lang tid eller noget.

Har I tænkt over det? (ikke fordi det nødvendigvis er særlig vigtigt).