tirsdag, august 15, 2006

Agon - græske helte

Har netop bestilt Agon - et kompetitivt rollespil om græske helte og myter. Det er lidt vildt, at bogen først bliver trykt, når jeg bestiller - fagre nye verden.
Agon er et af de rollespil af dette års "Forge-generation" som appellerer stærkest til mig ud fra omtalen.
Så, nu må jeg vægne mig med tålmod...

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Peter
Det ser godt nok spændende ud. Nu er jeg jo ikke den store Forgefanboy, men her rammer de noget i mig. Meget aktuelt arbejde jeg med et fastaval projekt, som er en neoilliade sat ca. 40 år efter trojas fald som har ret mange sammenfald med det jeg lige hurtigt får ud af Agon hjemmesiden... Skriver du ikke lidt mere om spillet når du modtager det?

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Hej Kristo,
Forge-fanboy og Forge-faboy... Well, jo - det er jeg vel. Men man behøver hverken læse deres teorier eller være interesseret i hele tankegangen bag for at nyde spillene, tror jeg.
Jeg skriver selvfølgelig lidt om spillet - også, når jeg har prøvet det. Jeg håber for øvrigt på at sætte en demo af det op på årets Viking Con (hvis jeg altså kan lide det).

munkholt sagde ...

Jeg er cirka halvvejs. Det er fint, men også afledt af tidligere spil vi kender fra Forge. Det er ikke sindssygt innovativt. Men det gør det der står, på boksen. Han skriver i øvrigt, at det er hans D&D - dræbe monstre og plyndre og skatte, men så med den konkurrence-vinkel han savnede ved D&D.

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Det får ufattelige mængder kærlighed på Story Games :) Så noget må det gøre godt...

Anonym sagde ...

Tjah 10 § er jo ikke nogen bondegård så nu venter jeg på at pdf´en lander i min indbox. tsk tsk tænk hvad man kan rode sig ud i ved at læse blogs....;)

Peter Dyring-Olsen sagde ...

En anmeldelse:
http://www.20by20room.com/2006/08/gencon_review_a.html