torsdag, april 20, 2006

...og hvad så nu?

Fastaval smagte af mere - gode spil, sjove mennesker, god stemning. Men hverdagen har det jo med at vende tilbage, og hvad gør man så for at få lignende oplevelser?

Mini-con:
jeg har ævlet om det før, men Fastaval bekræftede mig blot i, at en mini-con er en alletiders idé. Det kræver ikke det store organisatoriske maskineri men blot et sted og nogle folk og nogle spil. Jeg tænker, at en 10-15 folk og to-tre spilperioder i løbet af en hel dag ville være passende. Jeg kan desværre ikke lægge hus til - men måske kan andre?

Orkon: hygge, mulighed for solskin, reruns af gode scenarier - what's not to like? Jeg skal dog lige finde ud af, hvem der ellers kommer. For, lektien fra godt spil er jo: har jeg lyst til at spille DETTE spil med DISSE mennesker? På Fastaval var jeg heldig. Er der andre, der har tænkt sig at dukke op?

5 kommentarer:

munkholt sagde ...

Mini-con: skal nok blive til noget. Vores lejlighed bliver lidt crowded, når Lille Ny kommer til, men et sommerhus, evt. vores, kunne også være en mulighed.

Orkon: kommer ikke.

Anonym sagde ...

Vi vil ha' minicon! Vi vil ha' minicon! - Orkon har jeg sgu aldrig tid til, ligger på et dumt tidspunkt mht. deadlines osv.

Anonym sagde ...

minicon: fino - også gerne lidt mere ambitiøst en blot en enkelt dag. Jeg hiver gerne en weekend ud...

orkon: ikke i år

Anonym sagde ...

Jeg dukker op i hvert fald noget af tiden til Orkon - så duk endelig op, gerne med noget kamikaze indie under armen (et 1-sides scenarie måske?)

Anonym sagde ...

damn - glemte underskrift...

/Max