torsdag, juni 23, 2005

Klik

... siger brevsprækken. Der er post!

Brev fra USA. Åbner febrilsk pakken (damn, han har brugt masser af tape til at pakke den ind).

Det føles umiddelbart som en hardcover bog. Smilet breder sig - godt at jeg ikke bare købte pdf'en men ventede tålmodigt.

Øv. Det var et indlagt stykke pap.

Det er My Life With Master - et rollespil. Men det er mere et hæfte, end en bog - ikke vildt prangende. OK, tegningerne er fede. Lay-outet også OK, men formatet er nærmest håbløst - ligner for meget en billig tegneserie.

Hmmmm... skuffet. Håber (og tror), at indholdet er væsentligt bedre end det umiddelbare indtryk.

3 kommentarer:

Per Fischer sagde ...

Der kan man bare se. Jeg fik MLWM i går, og jeg var vildt begejstret. Jeg kan godt lide det simple layout (billederne er helt geniale og forsiden hamrer igennem hvad spillets essens er), og det billige look.
Sproget er virkelig godt, alt overflødigt er skåret væk og forfatterens begejstring er direkte smittende. Det er den første rollespilsbog i lang tid der har grebet interessen hos andre familiemedlemmer.

munkholt sagde ...

*snork* Der er et cover?! Ah, ja ... Det er da vildt fedt. Men så vil jeg lade være at ærge mig over at jeg kun købte PDF'en.

Peter Dyring-Olsen sagde ...

Nu har jeg læst det (for længst, det tager jo nærmest kun en halv time) - og det ser ud til at være et virkelig godt spil. Kan ikke vente med at spille det - så nu er der tre "kan-ikke-vente-spil" på listen: DitV, Sorcerer og MlwM.